Nettsted arkitektur og trådskisser laget av meg.

Design underlag laget i XD av Hubster til utvikler.

Ferdig nettside med design og funksjoner implementert.

Hjernenett

Hjernenett er et digitalt ressurssenter for psykiatri og nevrologi. Röst Konsept brukte Hubster til og designe og utvikle nettsiden. Siden er Lundbeck Norge sin plattform for å kommunisere til helsebransjen.

Mitt ansvar i prosjektet var som digital rådgiver i Hubster nettverket og lage nettside arkitekturen. Så utvikle trådskissene som så designer brukte som underlag til det endelig ferdig designet. Jeg ledet prosjektet ovenfor designer og utviklere. Kunden hadde behov for stor fleksibilitet i hvor innhold ble publisert. Så Custom Fields i WordPress ble brukt for å utvikle moduler som kunne plaserers inn etter behov. Et spennende prosjekt fra start til slutt. Se nettsiden her. (Klikk på at du er helsepersonell for å se siden.)

Design og Utvikling: Hubster AS
Kunde: Röst Konsept

Ferdig design og side.

UX design og planlegging i XD.

Struktur analyse tidlig i prosjektet.

EMEM

EMEM er et selskap som leier ut leiligheter på Oslo Vest. Jeg har samarbeidet med dem i mange år, og er nå på andre iterasjon av deres hjemmeside. Mitt ansvar har vært arkitektur og rådgivning rundt utvikling av hjemmesiden og support i ettertid.

Denne andre iterasjonen av deres hjemmeside var et stort hopp i en enklere og bedre funksjoner for deres kunder. Det nye her var å bruke google maps som grunnlag for å illustrere hvor de har leiligheter i byen og se raskt hva som er ledig. Det var også utviklet en fleksibel modul for kontakt. Som avhengig av hvor den ble plassert i layouten tilpasset seg automatisk. Se nettsiden her.

Design og Utvikling: Hubster AS
Kunde: EMEM AS

Venstre: Design skisse. Høyre: Ferdig WordPress løsning.

Scienta

Et samarbeid mellom Gunder Bruun Eriksen og meg for å sette opp en one-pager nettside for Scienta. Siden ble bygget på en eksisterende WordPress løsning de allerede hadde. Så en del av oppgaven, var for meg og lære meg mulighetene i hva de hadde, og så se adoptere designet inn i de rammene.

Design: Gunder Bruun Eriksen.
Kunde: Scienta

Avocado Advokater

Kjært barn har mange navn. Avocado Advokater, valgte navnet Avocado, og trengte en hjemmeside. I samarbeid med Skoghall bidro jeg med WordPress oppsett.

De trengte en enkel med enkel side å oppdatere. WordPress er en ypperlig plattform for akkurat dette. Og med så mange modne Themes, var det en enkel sak å sette opp.

Skoghall leverte arkitektur og design. Mitt ansvar var å konkret sette alt opp i WordPress. Enfold themet ble valgt og siden ble bygget. Kunden kan enkelt oppdatere siden på to språk. Siden finner du her.

Byrå: Skoghall
Kunde: Avocado Advokater